top of page

Sov tryggt och räfsa minde löv.

Vi åkte till en kund som har två stora björkar i sin trädgård, kunden vill inte ta ner dem utan göra dem mindre - viktreducera. På det sättet hjälper vi naturen och vi slipper kratta så mycket löv på hösten. Kunden sover dessutom tryggt nu när höststormarna drar för bi, och som ni ser på bilderna blåser vinden nu genom träden. Mike toppade träden ca 7-8 meter och tunnade ut grenverket. Efteråt körde han även bort alla grenar.

Dessa björkar som fotografen hjälpte oss att ta bilder på medan vi viktreducerade dem, Vi är nu utrustade med en el motorsåg från Husqvqrna, miljövänligt, tyst, avgiftsfitt och lite vibrationer ett perfekt val för miljön! Men sågen måste slipas och laddas och bör hanteras av ett proffs.


Precis som era rabatter behöver omsorg för att blomstra, behöver era träd vård för att nå sin fulla funktionella och estetiska prakt.

För att hålla efter träd där de tävlar med människor om sol och utrymme behövs expertkunskap.

Vi på Mike's Trädservice besitter den expertkunskapen och åtar oss mer än gärna arbetet.

Ingen sol på altanen, dålig bild på parabolen eller lågt hängande grenar som trots att Ni klipper dem varje år,

likväl är där lika fort igen.

En professionellt utförd beskärning löser alla dessa problem.Här vill vi även sisa hur fint det blev på grannens altan som de bygger, vill du njuta på deras altan? Grannen finns på Booking och där njuter många turister från när och fjärran.


Med flera års erfarenhet som klättrande arborister är våra ögon tränade i att se hur en kronutglesning kan ge er mer ljus på tomten och mindre löv på gräsmattan. Eller hur en kronreducering kan spara flaggstång, fasad och tak från gren slitage utan att det beskärda trädet ser stympat ut.

Varje träd är unikt och behöver en unik behandling. Var inte rädd för att kontakta oss så vi kan skräddarsy en beskärning som passar för Ert och Ert träds behov.
Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page